Uw bedrijf in goede handen achterlaten

Wanneer een ondernemer overlijdt, blijft er een bedrijf achter. Dit maakt de afwikkeling van de nalatenschap een stuk complexer.

 

Deskundig advies

 

Bent u geconfronteerd met het overlijden van een ondernemer? En rust de afwikkeling van de nalatenschap op uw schouders? Onze specialisten helpen u om de zaken goed te regelen.

 

Ligt er al een plan voor bedrijfsovername? Of zitten de erfgenamen al in het bedrijf? Of  is de verkoop aan een werknemer of derde een optie? Een andere mogelijkheid is de bedrijfsopvolgingsregeling (BOR). Kortom, er zijn veel mogelijkheden en opties. Welke de juiste optie is, ligt aan jullie wensen en situatie.

 

Wij bekijken samen met u wat er al geregeld is, brengen de mogelijkheden in kaart en informeren u over de fiscale aspecten en regelingen. Uiteraard kunnen wij u vervolgens ook het hele traject uit handen nemen.

 

Vertrouwenspersoon

 

In deze situaties kunt u een goede vertrouwenspersoon gebruiken. Iemand die u tijdens de afwikkeling adviseert en waarmee u kunt sparren. Maar ook na de overname van de onderneming kunt u altijd een goede vertrouwenspersoon gebruiken. Wij nemen deze rol graag op ons.

Staat uw vraag er niet tussen?

Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact op

Gerelateerde artikelen

Stel ons uw vraag, wij helpen u graag!

Neem contact op

Liever direct contact opnemen?